Välikatsaus

Tässä kuukauden aikana on myös tullut juteltua ihmisten figuprojekteista, mikä on hauska kuulla kuinka uutta tavaraa ja hienoja ideoita täällä taas syntyy. Toivottavasti lahjoittamistani bizeistä on hyötyä niille, jotka sitä tarvitsevat töissään. Tässä pääsee kans hyvin oppimaan uusia tekniikoita ja näkökulmia omiin tekeleisiin. Hienointa on just se, että kaikilla on se oma tyyli tehdä figuja ja se näkyy myös lopputuloksessa.

Otetaan kans tähän väliin Pieni battle raportti!
Pelattiin tuosa yksi päivä neljän hengen 30/40k nelinpeli. Plaajina toimivat minä (Elias), Juska, Ville S ja Hannes. Samassa järjestyksessä Eldarit VS Space Wolves VS Death Guard VS Orcs.
Pelissä kaikki olivat kaikkia vastaan ja voittaja ratkaistiin siten, että eniten pisteitä saanut voittaisi. Kentällä oli neljä 1.p arvoisia objektiiveja joista sai pisteen aina kokonaisen kierroksen päätteeksi. Keskellä oli yksi random objektiivi, jonka hallitsemisesta pelin lopussa sai, menetti tai ei saanut piteitä. Slay the warlord oli kans 1.p arvoinen.
Vuorojärjestys oli seuraava: Death Guard, Eldars, orcs ja Space wolves.
Eldareiden ja Death Guardin depo oli hyvin tyhjän näköinen, kun alussa molemmilla oli pöydässä vain jokunen figu. Örkit puolestaan saivat juuri ja juuri mahdutettua itsensä pienelle 18 tuuman kulma deplle. Space wolvesine depo oli jotain näiden ääripäiden välillä.
Alkuvuorolla death Guardien massa infiltrate toi suuren edun pelissä muita vastaan. Suuri Eldarien Avatarkin sai naamalleen läjän plasmaa, josta se juuri ja juuri selviytyi hengissä, eivätkä muutkaan vastustajat päässeet helpolla. Eldarit odottivat yhä lisäjoukkoja kun Avatar päätti näyttää plasmoille helvetin liekat, mutta jopa se joutui polvistumaan plasmojen yli-inhimmillisten overwatchien edessä. Örkit yrittivät lähinnä levittäytyä kaikkialle ensimmäisellä vuorollaan ja Space wolffit lähettivät susijunansa liikenteeseen jäätävän barrage tulituksen säestämänä. Pian Death Guardiakin tulitettiin mutta ne selvisivät siitä vain pienillä tappioilla suureen tuhoon verrattuna mitä ne tekivät (örkit lahtasivat viereen tulleet terminatorit). Pian Space Wolffien taakse ilmestyi Eldarien Phoenix lordi Karandras Scorpionineen ja susipallo sai uuden kohteen. Parin vuoron mähinän jälkeen molemmat pallot käytännössä hakkasivat toisensa hengiltä.
Pisteitä sateli vähän jokaiselle, mutta Space Wolffit pääsivät tässä kärkisijoille, kun ne saivat tapettua 2 vihollis warlordia. Viimeisillä kierroksilla Eldareita oli vain muutama jäljellä, kun taas örkkejä oli vielä kasapäin, mutta vain parilla pisteellä. Death guardejakaan ei ollut enään tarpeeksi vastustamaan Wolffeja, joten Juska vei tämän pelin voiton.

Jesh! Tässä kaikki tällä kertaa.

Aloitan jossain vaiheessa semmoisen pikku blogihomman tänne, kuin sotilaan figutuokio. Aion hieman kertoilla omista figuhommista, kun tulen kuopiossa käymään lomille!