Turon figubloki

Turon figubloki

Figuharrastuksen aloitin noin 15 vuotta sitten yhden kaaosrhinon ja kaaosmariiniryhmän hankkimisella. Kaaosmariinit ovat olleet siitä lähtien minun suuri intohimoni ja niitä on kertynyt tuhansien pisteiden edestä. Olen pelannut lähes ainoastaan Warhammer 40.000 peliä. Pelin kahdeksas edition julkaistiin kesäkuun puolessa välissä ja omien laskujen mukaan olen pelannut sen jälkeen peliä noin 30 kertaa. Kuluneena kesänä kiitos KuoFi ry:n tutustuin myös Horus Heresyyn, jota pelataan Warhammer 40.000 seitsemännen editionin säännöillä, mutta siihen on olemassa omat armeijalistat sekä lähes täysin omat miniatyyrit.

Kulunut kesä piti sisällään Ropecon-tapahtuman jossa pelasin Kaaos Space Marineita. Lisäksi kävin Jyväskylässä NWG:n järjestämässä turnauksessa samaisilla Marineilla sekä olen osallistunut Kuopion Fantasiapelien järjestämiin Warhammer 40.000 liigoihin. Lisäksi tietenkin olen pelannut kavereiden kanssa useita pelejä. Ropeconissa voitin kolme kertaa ja kaksi kertaa hävisin. NWG:n turnaus Jyväskylässä päättyi toiseen sijaan kolmella voitolla ilman tappioita. Kuopion Fantasiapelien liigat voitin molemmat.

Maalaussaralla olen ollut erittäin aktiivinen ja Kaaos Mariini -armeijani on paisunut kuin pullataikina. Kesän saldoa on 3 Forgefiend-demonikonetta, 10 Kaaosterminaattoria, Kaaoslordi, Kaaossorcerer, 6 Kaaosbikeria, tusina Khornen berzerkkiä, Heldrake, Kaaosrhino, Kaaos Land Raider, Renegade Knight sekä Dark Apostle. Nyt tällä hetkellä työn alla on ollut noin kuukauden ajan Sons of Horuksien Warmaster Horus Lupercal. Warhammer 40.000 jää nyt tauolle kunnes olen saanut maalattua Horus Heresyyn Sons of Horus legioonan.

 

Legioonaan on jo figut hankittuna ja siitä tulee noin 5000 pisteen armeija näin alkuunsa. Armeijan koostuessa 90 mariinista ja 20 terminaattorista, sekä tukiyksiköistä, täytyy ajan käytön tehostamiseksi minun opetella projektin aikana kynäruiskun salat. Palaan projektiin varmaan useamman kerran ja kerron miten se sujuu ja millaisia ajatuksia siitä herää. Olen nuoresta miehestä alkaen maalannut pensseleillä niin hieman tulee olemaan jännän äärellä kun pitää täysin uusi tekniikka hallita. Onneksi KuoFi ry:llä on moni taituri jo oppinut kynäruiskun salat niin olen varma, että heiltä saan lukuisia vinkkejä.