KuoFi ry:n säännöt ja jäsenyys

Kuopion Figupelaajat KuoFi ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää miniatyyripelaamista ja sen oheistoimintaa Kuopion ja koko Suomen alueella. Liittymällä KuoFin jäseneksi tuet tätä toimintaa ja pääset nauttimaan mittavista jäseneduista! Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt.

Hinnasto:
Jäsen: Ilmainen.
Pelitilamaksu: 250 euroa työssäkäyviltä, opiskelijoilta ja työttämiltä 125 euroa vuodessa.
Bunkkerin avainpantti: 20 euroa.

Jäsenedut:
– Oikeudet jäsenalennuksiin mm. turnausmaksuista ja 6 käyntikertaa Bunkkeri 34:ssa per vuosi.
– Mahdollisuus ostaa naposteltavaa ja juomaa kanttiinista Bunkkerilla
– Jäsenalennukset Askartelukulma Matikainen Oy:stä:
10% alennus mistä tahansa ostoksesta toteamalla Mikalle olevansa Kuopion Figupelaajien jäsen ja saamalla tätä vastaan alennuskortin, joka oikeuttaa ko. alennukseen.

Pelitilamaksu
Pelitilamaksua vastaan saat lisäksi rajattoman käyttöoikeuden yhdistyksen pelitiloihin Bunkkeri 34:ään sen aukiollessa eli kun joku avaimellinen henkilö on pitämässä ovia auki. Yleensä Bunkkeri on ympäri viikon päivittäin auki noin klo 16 jälkeen ja aukeamisesta pyritään ilmoittamaan päivittäin etusivun ShoutBoxissa.

Bunkkeri 34:n avaimet
Mikäli haluat omat avaimet Bunkkeri 34:ään, yhdistys teettää aika ajoin tarvittaessa lisää avaimia. Avaimella saat 24/7 pääsyn Bunkkerille, mutta siihen sisältyy tiettyjä vastuita. Ensinnäkin avaimen lunastanut henkilö on itse henkilökohtaisesti vastuussa avaimestaan ja vastaa sen katoamisesta aiheutuneista kuluista taloyhtiölle. Useitten kymmenten lukkojen sarjoituksen vaihtaminen ei nimittäin ole halpaa hommaa, joten pidäthän avaimestasi huolta! Toisekseen Bunkkerilla olevat yhteiset tavarat ovat avaimen haltijan vastuulla.

Ohjeet:
Alla ohje kuinka liittyä Kuopion Figupelaajat KuoFi ry:n jäseneksi:

Ilmaisjäsenyys:
1. Lähetä sähköpostia osoitteeseen sihteeri.kuofi@gmail.com, laittaen otsikoksi ”KuoFi ry:n jäseneksi liittyminen”.
2. Kirjoita viestiin oma nimesi, puhelinnumerosi ja kotikuntasi.
3. Hallitus hyväksyy virralisesti jäsenyytesi seuraavassa hallituksen kokouksessa ja pääset nauttimaan jäsenten eduista.
4. Mikäli hakemustasi ei jostain syystä hyväksytä, ilmoitetaan siitä erikseen henkilökohtaisesti sähköpostitse.
5. Olet nyt jäsen ja pääset nauttimaan heille suoduista eduista!

Pelitilamaksu:
1. Päästäksesi nauttimaan Bunkkeri 34:n täydestä tarjonnasta aina avaimellisen henkilön läsnäollessa, lähetä sähköpostia osoitteeseen sihteeri.kuofi@gmail.com, laittaen otsikoksi ”Bunkkeri 34 pelitilamaksu” tai lisää allaolevat tiedot jäsenhakemuksesi yhteyteen.
2. Lisää viestiin siis tieto siitä oletko työssä käyvä henkilö, opiskelija vai työtön, sekä haluamasi laskuerien määrä. Vuosittaisen pelitilamaksun voi hoitaa yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä.
3. Paluuviestissä saat laskun, jonka maksamalla pääset käyttämään Bunkkeri 34:n tiloja.

Bunkkeri 34:n avaimet:
1. Kun olet ensin liittynyt jäseneksi ja maksanut pelitilamaksun sekä tutustunut muihin yhdistyksen jäseniin, voit pyytää hallitukselta lupaa saada avaimet. Tämä onnistuu esimerkiksi lähettämällä asiasta sähköpostia osoitteeseen sihteeri.kuofi@gmail.com.
2. Yhdistyksen hallitus hyväksyessään avainhakemuksen ilmoittaa jäsenelle henkilökohtaisesti avaimenhankitaluvasta ja veloittaa 20 euron panttimaksun, jonka jäsen saa takaisin luovuttaessaan avaimen.
3. Avaimet luovutetaan kun hakija on ensin allekirjoittanut Bunkkerilla sihteerin kanssa vastaanottaneensa avaimen ja hyväksyvänsä vastuunsa.