The Horus Heresy-DEATH GUARD! osa3

Moro,
tässä onkin mennyt jo jonkin aikaa kun viimeksi tuli laitettua HH-Death Guardeista päivitystä. Elikkä taas sitä taas olisi!

Tässä nyt on kaikki, mitä tähän mennessä on tullut hommattua.

Tässä nyt on kaikki, mitä tähän mennessä on tullut hommattua.


Pitkään postissa ollut toinen Dreadnoughtikin saapui tuossa pariviikkoa sitten. Ja kiitos Hyttiselle figu-osista, niin sain apothecaryn ja Crysos Morturgin konfin kasaan.
Apothecary

Apothecary


Ja Crysos Morturgin

Ja Crysos Morturgin


IMG_3208
Ja takarivistä lähtien: Legion Veteran/Tactical Squad. Seuraavassa rivissä toinen samantyyppinen ryhmä. Kolmantena Legion Tactical Support Squad, joilla kaikilla plasma gun.
Neljännessä rivissä 10termiinaattoria. yksi 5ryhmä chainfisteillä ja combi-boltereilla, yhdellä Heavy Flamer. Ja toisessa ryhmässä on 4terminaattoria lightning claweilla, yhdellä heavy flameri ja kessulla chainfist ja combi-bolteri.
Death I ja Death II

Death I ja Death II


Tosiaan toinen Dreadnoughti tuli hommattua. Ekalla on kaksi twin-linked autocannonit ja toisella on kaksi Kheres pattern assault cannonit. Eli paljon kuteja!
IMG_3220
Ja viimeiseksi kaikki mahdolliset HQ valinnat. Eli vasemmalta lähtien. Crysos Morturgin, Legion Centurion(power weapon, artificer armor ja plasma pistol), GW:n Typhus(/Typhos), Legion Praetor Chainfistillä ja combi-bolterilla, toinen Praetor kahdella lightning clawilla.

Eli tälläistä tällä kertaa. Katellaan mitä seuraavaksi tulee.