The 2nd Battle of Paramar -kampanja

Huomenna perjantaina alkaa kauan odotettu ja kattavaa kilpavarustelua (eli figujen kasaamista ja maalaamista) aiheuttanut Horus Heresy -kampanja. Sääntöpaketti löytyy mm. tästä.

Kampanja on sinällänsä hyvinkin joustava, sillä se ei velvoita ketään pelaamaan jokaisella kierroksella, ja jopa puolen vaihto kesken kaiken (muitten kiusaksi) on teoreettisesti mahdollista. Harvemmin pelaavat voivat osallistua vaikka vain yhden pelin verran kampanjaan. Lisäksi pistemäärä voi olla mitä vain 500 pisteestä ylöspäin 250 pisteen stepeissä.

Kierroksen vaihto tapahtuu kahden viikon välein aina HH-viikkotapahtumassamme, jolloin kertaamme edeltävän kierroksen pelien lopputulokset ja seuraavalle kierrokselle vaikuttavat bonukset, sekä aloitamme uuden kierroksen päättämällä peliparit. Tämän jälkeen pelaajat voivat sopia itselleen sopivan ajan pelata kampanjapelinsä seuraavan kahden viikon aikana.

Nyt huomenna ensimmäisellä kerralla kertaamme vielä kampanjan kulkua ja sääntöjä, sekä luomme kullekin haluamansa Campaign Characterin. Päätämme lisäksi joukkueet ja niiden kapteeni ja sovimme ensimmäiset pelit. Tämän jälkeen pelejä voi jo alkaa läsnäolijoiden kesken pelaamaan.

Tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut seuraavat pelaajat:

Loyalists:
Thousand Sons – Ville Hyttinen
Space Wolves – Juhana Rytkönen
Iron Hands – Jarkko Airaksinen
Iron Hands – Tomi Happonen
Raven Guard – Mikko Ikonen
Blood Angels – Antti Rautsi

Traitors:
Death Guard – Ville Suominen
Night Lords – Elias Huuhka
Alpha Legion – Ville Muhonen
Iron Warriors – Jussi Nurro