Ropemaraton Vol. 2 (24.2.-26.2.2017)

Tervehdys!

Tässä ollaan Kuofin ”ropeporukan” kanssa hiukan keskustelu jos pidettäisiin uusi Ropemaraton Helmikuun viimeisenä viikonloppuna, eli 24.2.-26.2.2017. Tässä katselin Kuofin ilmoitushistoriaa ja huomasin että viimeisin maratonista on miltein puolitoista vuotta, joten eiköhän pidetä taas ratkiriemukas viikonloppu roolipelin parissa.

Täällä kertaa ideana olisi pelata Burger Gamessin tekemä Stalker tieteisroolipeli.

Peli sijoittuu nykyaikaan/lähitulevaisuuteen. Ulkoavaruudesta tulleet olleennot, niin kutsut ”vieraat” kävivät maalapallolla jättäen jälkeensä alueita joita kutsutaan ”vyöhykkeiksi”. Eri tiederyhmät ovat koettaneet ratkaista ”vyöhykkeiden” salaisuutta turhaan…
Samalla sana mahdollisista alueen rikkauksista leviää ja varsinkin ”vieraiden” jälkeen jääneet tuntemattomat esineet, joita alettiin kutsua ”artifakteiksi”. Niiden piilevät voimat kiinnosvat monia eri tahoja ja ovat valmiita maksamaan suuria summia rahaa saadakseen niitä.
Pian ilmenee useita pieniä ryhmä ihmisiä, jotka uhmaavat ”vyöhykkeen” vaarat ja vartioiden luodit jahdatakseen artifakteja. Nämä ryhmät alkoivat kutsua itseään stalkereiksi.

Stalker etsimässä ”artifakteja”.

Siinä vähän pelin ideaa, mutta lisää löytyy alla olevasta linkistä
http://www.burgergames.com/stalker/index.html

Suosittelen kaikille lukemaan kyseisen sivuston, jos on kiinnostunut tulla pelaamaan. Mutta, kyseessä ei ole viikonloppu vain roolipelaajille. Lauantaina on tarkoitus pitää pidempi tauko, jossa olisi tarkoitus katsoa taas jokin leffa.(ehdotuksia saa laittaa).
Ja ideana olisi taas että jokainen tuo jotain naposteltavaa, jota voidaan syödä ropen aikana.

Että tälläistä tällä kertaa!

PS. Pelit aloiteltaisiin 24. päivä siinä klo 17.00 maissa. Ja hahmojen teko mahdollisuuksia on aina kun olen kerholla(eli yleensä viikonloppuisin).