Rope maraton!

Hei KuoFin väki!

Tässä on useamman henkilön kanssa ollut paljon keskustelua yhden viikonlopun ajan kestävästä rope maratonista. Tarkoituksena on pitää unohtumattoman hauska viikonloppu pelaten Fallout pelisarjasta tehtyä roolipeliä.

Hahmonluonti on nopea ja yksinkertainen, joten siihen ei tarvitse kuluttaa kauheasti vaivaa. Jos fluffiin haluaa tutustua nii tuolta löytyy hyvä intro. https://www.youtube.com/watch?v=XEopdYNH5l0

Tottakai pidämme useita pitkiä taukoja, jotta pelaaminen pysyy hauskana. Oheistoimintana olisi suunnitteilla pitää mitä ikinä porukka haluaa mutta ainakin leffailta niin saadaan latailla akkuja sohvalla jotta jaksaa taas ropettaa (ehdotteilla olisi vanhoja legendaarisia asterix animaatio leffoja) . Nukkumisasioista on vielä keskusteltava, (jos siinä paljoa edes nukutaan)vois vaikka nukkua ihan bunkkerilla nii ei tarvii lähtee kauas. 

Game masterina toimisi Ville Suominen joka on omasta kokemuksesta loistava siinä hommassa! Mukaan mahtuu Suomisen ja minun lisäksi max. viisi ensimmäistä jotka mukaan haluavat! Aiempaa kokemusta ropeilusta ei tavitse olla kunhan on valmis taistelemaan tiensä läpi hirviöiden sun muiden hirvittävien ongeilmien läpi tiimin kanssa! Ajankohtana jokusen kuukauden päästä kunhan Suominen saa säännöt ja tarinan väsättyä ja keksitään kaikille sopiva aikataulu.

Epävirallinen ilmoittautuminen tämän artikkelin kommentteihin. Kommentoikaa ihan muutenkin mahdollisista ideoista/korjauksista aiheeseen liittyen.