Rise of the Blood Angels

Aloitetaas tähän tuon oman armeijan kasvun seuraaminen. Kaikkihan alkoi Muhosen Villen ideasta talvella lähteä mukaan ”mökki-reissuun”(Tätä ennen olin vasta aloittanut Faba Helffit). Siitä kipinän saaneen sitten ostinkin vähän ajanpäästä Sotavasarasta mielestäni kohtuu hintaisen läjän Blood Angeleita. (kuvasta 1 puuttuu jokunen mariini ja dreadnought, sellainen läjä.)

 

Tarkkaa listaa ukoista ei oo, mut katsokaa kuvista ken ymmärtää. 5 marinee + dreadnought oli maalattuna, muutoin pohjamaalissa. Ajattelin että maalaan päälle jotta saan niistä oman näköisiä.

 

1500pts marineita toukokuun lopussa lähdössä mukaan Lappeenrantaan maalattavaksi.

1500pts marineita toukokuun lopussa lähdössä mukaan Lappeenrantaan maalattavaksi.

 

33ukkoa + tankki, joista taisi 6-8 olla valmiina. Tein itselleni aikataulun heti kun sain tietää että milloin mökkireissu pidettäisiin (hyvä ettei ollut silloin 4.7 mitä aluksi oletin) ja maalasin melkein joka päivä töiden jälkeen. Sain tuon kasan maalattua kokonaan ( baset jäi kesken) päivää ennen turnausreissua.

 

Navetta40k Coolest Army - palkinnon voittaja. 1500pts Blood Marineita

Navetta40k Coolest Army – palkinnon voittaja. 1500pts Blood Marineita

Niinkuin joku sanoikin että ihan kelpo pelikenttä-tasoa. Siihen olen pyrkinytkin että nappeja kehtaa esitellä kentällä, joskin tiedän että en tule varmaa vähään aikaan(jos koskaan) oppimaan maalaamaan niin hyvin että maalauskilpailuissa pärjättäisiin. Itsehän nimesin jo saamani palkinnon)  ” Osta Nyt Helvetissä Se Podi Tuohon – palkinnoksi” 🙂

Lisää Jussin ottamia loistavia kuvia ryhmistä Navetta40k-osiossa.

Seuraavana olin tosiaan ajatellut sen DropPodin hankkia ja sit miulla o tuolla odottamassa Astorath the Grim, mille pitäs viel hankkia kaveriks sitten DeathSquad Company. Eli yhteen vetona joku voisi sanoa et mitähä tuostakin tulee. 🙂 Yritän saada tänne kuvan vielä ennen kuin rupeen sitä Dreadnoughtia oman näköiseksi tekemään.

Mut joo lisää dataa kun pääsen takas Kuopioon ja figujen äärelle.