Perjantain erilaisten fabalistojen pelipäivän purku.

Noonnii!

Perjantaina tosiaan pidettiin erilaisten fabalistojen pelipäivää, jolloin osallistujien oli tarkoitus pelailla normaaleista listoistaan poikkeavilla armeijoilla. Pari pelaajaa ei valitettavasti kerinnyt mukaan, mutta jäi meitä neljä vastakkain ja päätettiin vetää bunkkerilla ensinmäistä kertaa nelinpeli erikois-säännöillä kirjasta, joka löytyy yhdistyksemme hyllystä.

Lyhykäisyydessään pelaajilla oli reunoilla 24 tuumaa leveä puoliympyrä depoalueenaan ja keskellä kenttää objektiivimarkkeri, jota piti hallita pelin lopussa tai olla lähimpänä sitä (vain armeijoiden leaderit pystyivät kontestoimaan markkeria). Pelin voitti se, jolla oli pelin lopussa eniten kultaa, jota sai aina jokaisen phasen lopussa tuhotuista vastustajan figuista niin paljon kultaa, kuin ne maksavat pisteissä pyöristettynä 50 tarkkuudella alaspäin (keskellä olevan objektiivin hallitsemisesta sai 500 pelin lopussa). Jokaisella game turnilla arvottiin pelaajien vuorojärjestys ja silloin sai kortteja, joilla pystyi vaikuttamaan pelin kulkuun. Hassuinta oli se, että jokaisella pheissillä piti valita yksi vihollinen ja vain siihen viholliseen pystyi ainoastaan tekemään vahinkoa. 

Peli kesti järjestelyjen ja pelaamisen kanssa noin 7 tuntia (jokaisella 1500.p.), joten jätettiin tapahtuma siihen. Hannes voitti hyvin tiukasti eeppisen pelin jälkeen ja tosiaan kiitokset kaikille osallistujille ja myös Muhoselle, joka toimi pelimme tuomarina jota kyllä tarvittiin. 

Tullaan järjestämään jossain vaiheessa ihan kunnon fabaturnaus palkintojen kera, joten fabaa tullaan pelaamaan jatkossakin Bunkkerilla. Lisätietoa lähempänä!