Mordheim Grand Campaign 2016

Kansi

EDIT5: Huomattu, että kartan ruutujen numerot eivät korreloi sääntöjen vastaaviin. Korjattu nyt uudet ruutunumerot sääntökohtiin elektronisessa sääntöpaketissa. Kartta pysyy siis entisellään. Tulostan muuttuneet sivut ja tuon Bunkkerille siihen printattuun versioon ensi viikolla.

EDIT4: Printattu versio kampanjanpaketista viety jo eilen perjantaina Bunkkerille Mordheim-koteloon.

EDIT3: Lisää päivityksiä ja elektroniseen lukemiseen optimoitu versio löytyy nyt allaolevasta linkistä.

EDIT2: Nyt alhaalta löytyvän linkin takaa löytyy päivitetty versio valmiilla kirjanmerkeillä varustettuna.

EDIT1: Kahtokaahan, että onko kaikki myös loogisessa järjestyksessä kun sitten pelin aikana tai pelin jälkeen näitä tuosta kirjasesta katsellaan. Pitäisköhän printata kaksi kappaletta, jos ei mansikoita maksa? Hommasin myös Mordheim-rulebookin alkuperäisen paperiversion, jonka tuon Bunkkerille kunhan se Australiasta saapuu.

Mordheim Grand Campaign 2016 on täällä! (Kuten Sami jo ehti mainostaakin…)

Perslimassa olen viimeiset kolme viikkoa kasannut kampanjapakettia, jonka uskoisin olevan nyt hyvin lähellä valmista (itse en enää ainakaan silmät ristissä löytänyt fiboja). Bunkkerillakaan ei ole ehtinyt kuin piipahtamaan siinä välissä. Kampanjapaketti löytyy nyt täältä!

Jos olisitten niin ystävällisiä, että kun olen tämän suuren työn hulluuksissani tehnyt, tarkastaisitte sen ainakin oman warbandinne osalta, josko kaikki oleellinen löytyy, valmiiksi erratoituna tietysti. Myös muusta sisällöstä saa antaa palautetta tahi muotoilusta. Tarkoituksena olisi siis printtauttaa tuo A4-kokoiseksi kovakantiseksi kirjaseksi, joka rengassidonnalla sidottaisiin. Eli näin:

ring binding

Voisi kestää jonkun aikaa käyttöä ja sitä voisi kampanjan jälkeen käyttää myös sääntöreferenssinä kesken pelin. Ehdotuksia otetaan siis vastaan, mitä oleellista tuolta puuttuu ja mikä on mennyt mönkään. Nyt on vielä helppo latomavaiheessa editoida ennen printtiä!

Kampanjan alusta lisää infoa siis Samilta!