Mordheim-kampanjakirjasen päivitys

EDIT3: Minor kirjoitusvirheitä korjattu edelleen. Uusin versio on v2.0.

EDIT2: Päätin saman tien korjata kaikki mokat ja huonot asiat, mistä valiteltu. Linkkien takaa löytyy nyt versio 2.0, jossa myös sivujen paikat muutettu loogisemmaksi. Siinä pelaajalistan alla näkyy versionumero, josta voit tarkastaa omasi ajankohtaisuuden. Tiistai-keskiviikko-akselilla saan Granolta myös v2.0:n painettuna versiona, joka korvaa aiemman. Myös siinä tehty muutokset sivujen järjestykseen ja aiemmin kampanjassa ilmoitettuihin asioihin.

EDIT1: Huomattu skillilistoissa olevat bugit ja ne nyt korjattu elektroniseen versioon (v1.2). Korjattu myös printtiversioon punakynällä, mutta koska jälki tuli siitä niin rumaksi, käyn lähipäivinä printtaamassa uuden sivun siihen (ehkäpä huomenna torstaina).

Kaikkien saatavilla olevien linkkien takaa löytyy nyt päivitetty kampanjapaketti Mordheimiin (v1.1). Tähän painokseen on korjattu kirjoitusvirheitä ja lisätty Tomb Guardianit sekä Wood Elfit warband-ruleineen. Lisäitemeitä, mitkä on GM:ien toimesta hyväksytty käyttöön ei ole tähän muotoiluteknisten ongelmien (lue: tilan puutteen sivulla) vuoksi laitettu, ne löytyvät edelleen Bunkkerilta fyysisen kampanjapaketin takasivulta listattuna.

Tässä vielä yksi linkki: Mordheim Grand Campaign 2016