Warhammer 40.000

"40k, nelkkari, Warhammer 40k"

Warhammer 40.000 on tällä hetkellä Bunkkerilla pelatuin peli. Lähes kaikilta jäseniltä löytyy jonkinlainen 40k-armeija ja monilta useampia. Aktiivisuus pelin suhteen johtunee siitä, että suurin osa perustajajäsenistä on ollut tämän pelin harastaja jo ennen KuoFin perustamista. Lisäksi Games Workshop on miniatyyripelien saralla tähän asti vielä suurin valmistaja joka tuottaa sekä miniatyyrejä, että peleihin sääntöjä.

Valmistaja:
Games Workshop ja sen tytäryhtiö Forge World

Taustatarina:
Pelin maailma perustuu vuoteen 40 000, jolloin ihmiskunta on valloittanut koko nykyisen tunnetun galaksin. Kuitenkin galaksissa asustaa myös paljon muita rotuja ja yhteentörmäykset alueiden hallinnasta ja rotujen säilymisestä luovat puiteet monenlaisille sotilaallisille mittelöille.

Yleisin pelattu formaatti:
Yleisimmin pelatut pelit ovat battleforged listoja 1500 pisteen joukoilla. Myös isompia pelejä on tullut pelailtua. Kaikki viralliset lisäsäännöt sallittu, mukaan lukien Forge Worldin julkaisut ja 30k-armeijat.

Pelitarvikkeet Bunkkerilla:
Bunkkerilta löytyy useille pelipöydille juuri tähän peliin tarkoitettua maastoa. Kirjahyllystä löytyy myös sääntökirja ja lähes kaikki ajantasalla olevat Codexit, sekä Forge Worldin Imperial Armour -kirjat, jotka ovat vapaasti kaikkien jäsenten luettavissa. Lisäksi löytyy myös lukuisia taustatarinoita valottavia pokkareita.

Linkit:
http://sotavasara.net Suomen suurin miniatyyripelifoorumi
http://www.bolterandchainsword.com Space Marineihin keskittyvä foorumi
http://wh40k.lexicanum.com Wiki-pohjainen tietosivusto taustatarinasta
http://games-workshop.com Valmistajan kotisivut
http://www.forgeworld.co.uk Forge Worldin kotisivut
http://www.blacklibrary.com Kustantajan sivut, joilla on myynnissä taustatarinaa käsitteleviä pokkareita sekä 40k-sääntöjä

Vastaa