Blood Bowl

Pelitarvikkeet löytyvät kaikki Bunkkerilta sääntöjä ja kenttiä myöten.

Blood Bowl on Games Workshopin 2000-luvun alussa lopettaman Specialist Games -ryhmän vanha peli, jossa fantasiamaailman örmyt pelaavat amerikkalaisen jalkapallon tahi rugbyn kaltaista pallopeliä. GW julkaisi pelistä uuden painoksen 2016 syystalvella ja myös Forge World on tuottanut siihen figuja ja lisähärpäkkeitä. Bunkkerilla pelattiin 2017 kesällä ensimmäinen liiga ja uutta liigamuotoista pelailua on tulossa lisää.

Valmistaja:
Games Workshop ja sen tytäryhtiö Forge World

Taustatarina:
Pelin maailma sijoittuu Warhammer Fantasy Battle -pelin maailmaan, joka tarinallisesti tuhoutui Warhammer Fantasyn lopetuksen yhteydessä. Maailmassa kuitenkin pelataan veristä Blood Bowl -peliä, jossa pelaaja ottaa valmentajan roolin luotsaten joukkueensa sarjassansa eteenpäin kohti finaalipelejä pelaajien kehittyessä tehdessä maaleja ja mukiloidessa vastustajia.

Yleisin pelattu formaatti:
Peliä pelataan 1 000 000 kultarahan aloitusjoukkueella, jonka arvo pelejä pelatessa nousee ja se saa näin hankittua lisää pelaajia ja muuta henkilöstöä.

Pelitarvikkeet Bunkkerilla:
Bunkkerilta löytyy 2 peruspaketissa tulevaa pahvilautaa, 2 Skaven/Dwarves-lautaa, 3 neopreenistä Reiklan Reavers -pelialustaa sekä yksi neopreeninen Couged Eye -pelialusta. Lisäksi käytössä on erilaisia noppia ja markkereita. Tarvitset vain oman joukkueen ja alkuun löytyy myös lainajoukkueita. Myös kaikki julkaistut rulebookit löytyvät hyllystä.

Linkit:
https://www.bloodbowl.com/ Pelin omat kotisivut, joilla mm. errataa ja muuta printtiä
http://sotavasara.net
 Suomen suurin miniatyyripelifoorumi
http://games-workshop.com Valmistajan kotisivut
http://www.forgeworld.co.uk Forge Worldin kotisivut
http://www.blacklibrary.com Kustantajan sivut, joilla on myynnissä taustatarinaa käsitteleviä pokkareita

Bullcentaur Blizer vs. Orc Blizer

Noppia löytyy myös.

Do not feed the Troll!

Palaveri vaihtopenkillä.

Mähinät menossa.