Marraskuun mätöt ja Pikkujoulu-uutiset

Marraskuun mätöt ja Pikkujoulu-uutiset

Marraskuun ensimmäinen lauantai takana ja jälleen loistavia pelejä läpikäytynä. Erityiskiitokset Salmen veljeksille, jotka olivat tällä kertaa edustamassa kansallista kulttuuria. Turusta dösä kulkeen onneksi Kuopioonkin asti. Tervetuloa toistekin ja pääkaupunkiseudultakin kyllä pääsee hieman pohjoisemmaksi. 😉

Itse pelailin Iron Warrioreillani ensin Antin Blood Angeleita vastaan Balaamissa, jossa Traitoreilla on täysmiehitys edellisen megabattlen jälkitilana. yhtä parempi AP kaikkiin ampuma-aseisiin oli kyllä aika rankaisua ja Blood Angelit wipettiin viimeistä miestä myöten. Toisena peli pelasin Muhosen Villen Custodeksia vastaan Zone Mortalista, kun Keisarin kynnet yrittivät ottaa koko Blackstone Fortressin hallintaansa. Custodekset koittivat porautua avaruusaseman pinnalta sisälle, mutta vastaan lähetetty terminaattoripoppoo osasi koordinoida iskunsa ja sai kuin saikin kontestoitua ainoan objektiivin päättäen pelin tasuriin. Kolmannessa pelissä Iron Warriorit taistelivat Oechaliassa Raven Guardia vastaan, pyyhkien myös nämä maisemista. Reservissä kolmasosa armeijasta ei oikein auta gunlineja vastaan. Lisäksi hyödyin suuresti Preferred Enemy (unfinished models) -säännöstä. Koitahan Mikko saada figut maaleihin! 😀 Viimeisessä pelissä White Scarini asettuivat Horuksen puolelle ja taistelivat Niklaksen Custodeksia ja kolmea tankkia vastaan, jotka ignoroivat jebikejeni panssarin sekä jink-saven. @_@ Tasurin sain kuitenkin skenaariolla pelattua ja molemmille jäi 3 modelia henkiin.

Erittäin antoisa viikonloppu kokonaisuudessaan. Sain myös hieman Legion Dreadnoughtejani eteenpäin. Inspiroiduin nurkassa lojuneesta vanhasta Chaos Dreadnoughtista ja repurposasin sen klassisen melee-aseen nykyisiin mkIV-kuoriin sopivammaksi. Ensi kuun mökkipariturnaukseen pitäisi saada näitä ”pikkutöpöjä” muutama lisää kasaan ja maaleihin.

Alla tapahtumakuvia ja nyt kaikki kiireen vilkkaa ilmoittautumaan seuraavaan HH-koitokseen, eli mökkipariturnaukseen 1.-3.12., josta lisätietoa täällä. Kyseessä Horus Heresyä pariturnausformaatissa, saunomista, syömistä ja juomista mukavissa pikkujoulufiiliksissä! Toki mukaan kannattaa lähteä, vaikkei turnaukseen haluaisikaan ottaa osaa!