KuoFi ry:n pikkujoulut ja Horus Heresy pariturnaus review

KuoFi ry:n pikkujoulut ja Horus Heresy pariturnaus review

Pikkujoulut keskellä korpea ovat nyt jo liian etäinen muisto parin viikon takana. Parempi kuitenkin kooste tapahtumista nyt kuin ei koskaan. Alla muutama kuva, mitä satuin ottamaan. Valaistus oli hieman heikko, joten ihan kamalasti kuvia en siitä syystä näyttänyt ottaman. Armeijoista otetut kuvat lisään heti, kunhan saan ne käsiini kuvaajalta. Tulokset olivat kuitenkin seuraavat:

Mukavin pelaaja – Juhana Rytkönen
Eniten turnauspisteitä – Jussi Nurro
Hienoin armeija – Sampsa Lahti
Randomisoitu voittaja – Niklas Baarman ja Pawel Florkiewicz

Traitorit voittivat yhden pelin enemmän kuin Lojalistit.

Excel-muotoinen tuloslistaus tarkemmin pisteytettynä löytyy tästä.

Kiitos kaikille järkkäreille ja osallistujille. Peleissä oli suolaa, joka haavoissa kirveli, mutta kaikilla taisi ainakin osa peleistä olla mukavia. Vaikka ahdasta oli, niin ainakin minulla oli kovasti hauskaa kaikkien kanssa ja mökkiperinteemme toivoisin jatkuvan vastaisuudessakin. Palautetta onkin jo annettu, mutta lisää saa antaa.

Seuraava Horus Heresy -mittelö onkin jo heti joulun jälkeen loppiaisena ja tarkoitus olisi siellä pelailla 2500 pisteen listoilla. Mikäli niin paljoa ei ukkoja ole, niin peliä silloin vaihtoehtoisella 2000 pisteen listalla. Katsotaan silloin myös tapahtuman vaikutus kampanjakarttaan. Tervetuloa Bunkkerille!