KuoFi ry:n pikkujoulut 13. – 15.11.2015 – Siirretty Bunkkerille!

santa

EDIT: Siirretty Bunkkerille, ks. kommentit.

Yhdistys järjestää perinteiset pikkujoulunsa 13. -15.11.2015 Tervossa ”Navetta Punasessa”, osoitteessa Hautolahdentie 194, 72210 Tervo, jossa viimeisin kesämökkiturnauskin järjestettiin.

Tapahtuman luonne on kuitenkin aiemmista vuosista hieman poikkeava, sillä mitään tietyn pelin turnausta ei samalla järjestetä. Sen sijaan paikalle tiensä löytävät voivat sopia etukäteen muiden paikalle tulevien kanssa mitä pelejä siellä haluavat pelailla. KuoFi ottaa mukaansa useisiin eri peleihin sopivat pelipöydät, kuten esimerkiksi silloin jo tulleen uuden Mordheim-pelipöydän, muutamia 40k- ja fabapöytiä, Infinityyn ja Warmachineen sopivat pöydät, sekä Zone Mortalis -pöydän. Jos jokin unohtui tästä, niin voi huikata niin lisäillään listaan.

Majoitus tapahtuu mukavasti pelipaikan lattialla, eli varaudu patjalla tai vähintään makuualustalla sekä makuupussilla. Pelipaikka on siis kunnostettu navetta, joten tilaa riittää.

Tälläkin kertaa voi varautua pienellä figuaiheisella pikkujoulupaketilla, jotka jaetaan muitten pakettien tuojien kesken arvotusti! Jos tällä kertaa yli kolme henkilöä muistaisi ottaa pakettia matkaan. 😀

Valittavissa on samanlainen maalaisruokapaketti kuin viimeksi hintaan 20 euroa. Edellisellä kerralla se sisälsi täysiylläpidon ja mm. T-luupihviä päivälliseksi. Parhaat sapuskat mitä tähän hintaan olen kokenut, ja koko viikonlopulle. Tämän vapaavalintaisen ruokamaksun lisäksi tapahtumaan osallistumisen hinta on 40 euroa, jäseniltä alennettu 30 euroa.

Ilmoittautuminen tapahtuu perinteisesti laittamalla osallistumismaksunsa ja mahdollisen ruokamaksun KuoFi ry:n tilille viimeistään siten, että siirto näkyy tilillä perjantaina 6.11. Tilinumero on tuttu FI24 4600 0010 5511 70. Viestikenttään laitetaan ”Pikkujoulut + ruoka + oma nimi” tai pelkästää ”Pikkujoulut + oma nimi”.

Tämän postauksen viestikenttään voi alkaa sitten sopia mahdollisia ennalta sovituja pelejä. Ilmoitan jo valmiiksi, että ainakin jonkinlainen pieni Mordheim-kampanja siellä tullaan uudella pöydällä näkemään.