Journey from High Elves to Blood Elves

Aloitanpa toisen blogin tähän väliin ku en ole saanut edettyä BA-armeijani kanssa. Drop Podi-tilausta odotellessani palasin alkuperäisen armeijani pariin. HEtontut

 

 

 

 

 

Eli High Elves – armeijaani josta olisi tarkoitus väriteemaltaan saada Warcraft-maailmasta tutuiksi tulleiden Blood Elffien näköisiä. Aloitin Faban alunperin joskus 2013-14 aikoihin mutta se jäi sitten seisomaan kaappiin. Nyt Kuopioon muutettuani viime vuonna sitten sain hieman itsestäni irti ja aloin maalaamaan. Ensimmäisenä tein Prinssin Griffonilla, ja olinkin melko tyytyväinen tulokseen. (Laitan beissatun kuvan myöhemmin, figu bunkkerilla)

Prince on Griffon (kesken)

Prince on Griffon (kesken)

Prince on Griffon (valmis)

Prince on Griffon (valmis)

 

 

 

 

 

 

 

 

Griffoniin koitin saada merikotkan ja mustan pantterin väritystä.

Tämän jälkeen aloitin suosikki ryhmäni, eli SwordMasterit. Eivät kuulemma ole (joidenkin mukaan) niin pelitehokkaita, mutta mie tykkään.

HEtontut almostBlood Elf Sword Masters ja 4/18 valmiina. Joudun toistaiseksi proxyttämään takarivissä toista champpaa kun en omista kuin 2x IoB Swordmaster settiä. Veikkaisin että tuossa ensi viikolla saadaan jo kuva kokonaan valmiista ryhmästä. Tarkoitus myöhemmässä vaiheessa suurentaa ryhmää 24-30 kokoiseksi.

HE Champion front

Ensiviikkoon, Ta-Daa!