Journey from High Elves to Blood Elves pt.3

Hei taas pitkästä aikaa. On ihan meinannut laiskuus iskeä kirjoittamisesta, joskin ei maalaamisesta. Blood Elf – armeija se jatkaa kasvuaan hitaasti, mutta varmasti. Viime päivityksen jälkeen olen saanut valmiiksi 2 maagia joista valitettavasti vain toisesta on kuva ja yhden 5 hengen ryhmän Ellyrean Reaver:sseja.

HE-E-Reavers

Blood Elf Ellyrean Reavers

HE-mage

Blood Elf Mage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toinen maagi on IOB-paketin maagi, siitä kuva sitten koko armeija-kuviin. Kuvan maagi oli mukava maalata, tykkään modelista. Reaversseja maalatessani huomasin taas sen että kyllä ainakin nämä haltiat jaksavat omistaa monta yksityiskohtaa mitä sutia. Meinasi usko loppua että valmistuuko nämä ikinä 🙂 . Tällä hetkellä miulla on menossa se toinen ryhmä samoja reaversseja.

Blood Angels Drop Pod

Blood Angels Drop Pod

 

Sain ennen näitä valmiiksi Blood Angeleille sen Drop podin, josta mainitsinkin. Siitä ei ehkä tullut ihan niin loistokas maalaukseltaan kun olisin toivonut mutta olen ihan tyytyväinen. Pääsin testaamaan tämän pohjamaalaamisessa ensimmäistä kertaa kynäruiskuakin, kiitos käyttämisen opetuksesta kaikille avustaneille.

Eräs nimeltä mainitsematon kävi jossain vaiheessa huomauttamassa että miulla on meloni kyydissä, herätti hieman hilpeyttä kun itse en ollut ajatellut ollenkaan asiaa. Mallia on apinoitu suoraan eräältä blogilta ja sillä oli tämä vastaava ”meloni”

Tulin sitten siihen lopputulokseen että olkoo tämä ”Punainen hedelmäkori”.

Melonia ja banaaneita kaikille 🙂

 

 

Blood Angels Drop Pod

Blood Angels Drop Pod

Yhteenvetona sanottakoon että kasatessa tuli nuoruuden koottavat tankit, yms mieleen. Ehdottomasti ei mieleinen modeli, joskin ihan tyylikäs. En pitänyt sen kasaamisesta enkä maalaamisesta. Kokemus, mutta jos vaan mahdollista, en tee toista. Tosin voi olla että joudun ellen sitten hommaa Valkyriaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tosiaan näitä näprätessäni siellä on nyt sitä Warmachines/Hordesia vai mikä Wormes onkaan koitettu herätellä ni pitihän se miunki lähteä siihen mukaan. Circle of Orboros – armeijalla ihan puhtaasti yhden modelin takia. Morvahna the DawnShadow. Vuohella ratsastava warlock. Sitä oon hieman kerenny aloittaa maalamaan, jatkunee jahka kerkeän. Tavoitteena kuitenkin tällä hetkellä saada Kuofi:n pikkujouluihin 1500pts maalattuja blood elffejä.

 

Morvahna te DawnShadow Ratsu

Morvahna te DawnShadow Ratsu (keskeneräinen)