Journey from High Elves to Blood Elves pt.2

No niin, tulihan se Swordmaster-ryhmä valmiiksi. Nyt en kyllä hetkeen tee mitään isompaa ryhmää vaan yksittäisiä figuja, oli sen verran työlään tuntuinen. Tuli sit tuossa koulussa mieleen et hitto miehän voisin kokeilla tehdä CNC:llä movement tray:t näille ja tuollane siitä sitten tuli. Ihan 6,5mm viiluvaneria mihin on muodonajon jälkee lyöty ruskee pohjamaali ja ruohopäälle. Lets Keep It Simple

SwordMasterit keskeneräisenä movement tray:llä

SwordMasterit keskeneräisenä movement tray:llä

Tuli tehtyä nyt alustavasti 3 eri kokoa noita alustoja 5×3, 5×4 ja 5×5, Tosin vaativat vielä hienosäätöä kun mitoittaja oli jostain keksinyt että Faba-basen koko on 20×20 eikä suinkaan 21×21. Noh, puolen tunnin veistelyn jälkeen sain ukot mahtumaan tuohon. Pitää osiaan huomenna koulussa säätää loppuja valmiita ja ohjelmaa, niin saadaan sitten tarvittaessa tulevaisuudessa tehtyä niitä lisää.

Blood Elf SwordMasters (15) Full Command:lla

Blood Elf SwordMasters (15) Full Command:lla

 

 

Yksittäinen SwordMasteri (kesti melkei lähikuvauksenkin)

Yksittäinen SwordMasteri (kesti melkei lähikuvauksenkin)

Laitan tän vielä tänne vaikka vähän poikkeaa aiheesta. Sain eilen päähäni Bunkkerilla jätkien kanssa hengaillessa että miltä se lopullinen 1500pts Blood Elffejä tulee olemaan. Noh sitähän tulee johtamaan  Archmage jolle otetaan Beast – Lore ja tehdään siitä Greater Fire Dragon, Transmutation of Khadon:lla. Noh mie sit rupesin siinä pähkäilee et siihen jää kuitenki se muuttujaelementti et pitäs saada heitetyy se 6:nen siinä spellin valinnassa joko 3D6:lla (LvL3 mage) tai sitten 4D6:lla (Lvl4). Laiskuudestani/osaamattomuudesta johtuen en jaksanu etsiä sen enempää netistä mitään laskentakaavaa tms tähän, joten rupesin heittää noppaa.

200 nopan heittoa

200 nopan heittoa

 

En tiiä oliko mitää järkeä mut sainpa kulutettua aikaa. 200 heittoa, 100 kertaa 3D6 ja 100 kertaa 4D6. Olin laskevinaan prosentitkin tuohon ( 3D6:lla 48% tod. näk. saan yhden 6:sen ja 4D6:lla 69%)

Korjattakoon tähän kohtaan että Muhonen heitti 10 sarjan 3D6 bunkkerilla saaden 6/10.

Yhteenveto: En usko että tuolla ”tieteellisellä” kokeella oli minkäänlaista merkitystä, joskin huomasin sen että ei se prkl välttämättä tule 4D6:llakaan se yksi 6:nen vaikka ne muut tuplat saisi rerollia. Mutta sitten se velho ei ole lohikäärme vaan ampuu jotain muuta kivaa niskaan. Ja myöskin se vielä että ehkä kannattaa miettiä ensi kerralla kun rupeaa tälläistä tekemään että onko se 35pts(lvl3->lvl4) niin merkittävä?? 😀

Seuraavaksi tätä projektia jatketaan varmaankin maagilla, mutta sitä ennen palataan 40k:n pariin ja tehdään Drop Podi.

 

Ensikertaan.