Horus Heresyä Bunkkerilla lokakuussa

Horus Heresyä Bunkkerilla lokakuussa

Jälleen kuun ensimmäisenä päivänä pelattiin pari päivää Horus Heresyä. Paikalle oli tullut Jyväskylästä neljä kaveria ja Mikkelistä kaksi. Lisäksi paikallisia pelaajia oli se kymmenkunta. Toistaiseksi vietettiin siis suurinta HH-tapahtumaa, mitä Bunkkerilla on nähty. Muun muassa kaikki pelipöydät olivat yht’aikaa käytössä.

Lauantaina pelailtiin yksittäisiä pelejä ja itse pelasin 3000 pisteen pelin 4th legioonallani Eemelin Xth:tä vastaan, eli Iron Warriors vs. Iron Hands. Kovasti skenaario, listat ja noppatuuri olivat vastaan, joten hävisin ehdoitta, vaikka Eemeliltä oli n. 1000 pistettä pitkään reservissä käyttämättä. Eemeli tosin otti onkeensa ja ensikohtaamisessamme meikäläisellä lienee vahvempi poppoo tai Eemelillä kevyempi. 🙂 Muut pelailivat pienempiä ja isompia pelejä kampanjakarttaamme käyttäen. Jouduin jo hieman illan suussa lähtemään, sillä työvuorot olivat vieneet yöunet edellisiltä öiltä, mutta kait se porukka noin kolmeen asti oli pelaillut.

Sunnuntaina pelattiin tähän asti isoin Suomen mittakaavan HH-peli, joka oli muotoa 7 vs. 8 ja pisteitä per puoli oli hulppeat 22 800 pts. Lopulta skenaarion ansiosta Traitorit veivät jälleen voiton, kuten kuukautta aiemminkin, ja Balaam siirtyi victorypointien erotuksen seurauksena kokonaan Traitorien haltuun.

Muistutuksena ensi kerralle, pitäkää mielessä, että pelit sijoittuvat post-Istvaan aikakauteen ja tarinallisuuden vuoksi Primarkit eivät kipsuttele aivan jokaisella taistelukentällä ja osa heistä on jo heittänyt veivinsä. Koitetaan pitää listat myös tehotasoiltaan keskikastina, jottei aivan ylitehokkaita characteruniitteja yms. välttämättä pyrittäisi käyttämään. Pidetään peli mukavana molemmille osapuolille!

Lisäksi pelasin Juskan kanssa yhden pelin viikko sitten, johon sain uuden Malcadorini käyttöön. Aivan sysipaska vehje! Edes Battlecannon ja sivulascannon ei taivu siten, että voisivat ampua samaan kohteeseen. :’D Tulipahan hieno modelli ja pelivkl innosti taas maalaamaan lisää härpäkkeitä.