Fantasiapelien maalauskilpailun palkintojenjako ja palautetilaisuus

Tänään julkistetaan useita osallistujia kerännyt ja suurta huomiota Fantasiapeleillä keränneen maalauskilpailun voittajat, sekä tuomaristo antaa palautemahdollisuuden kisatöistä!

Tulkaahan paikalle sankoin joukoin, klo 16.00 alkaen!

 

Edit:

Ja voittajat ovat:

  1. Sami Launonen
  2. Teemu Ekman
  3. Elias Huuhka

Kiitokset kaikille osallistujille myös KuoFi ry:n puolesta! Samilla ja Eliaksella on ollut maalaustyylissään ja taidoissaan huima nousu sitten edellisen maalauskilpailun, kuten myös monella muulla KuoFilaisella.

Tuomaristo, eli minä Jussi Nurro KuoFi ry:n puolelta ja Lassi Väänänen Fantasiapeleiltä, sekä yleisö olivat yksimielisiä voittajasta. Samin Mechanicum Magoksessa loisti oivallinen suunnittelu värivalinnoissa, joka pohjusti loistavaa teemaa ja fiilistä. Vaikka teknisesti työssä ei oltukaan brässäilty, niin yksinkertaisemmillakin tekniikoilla, kuten väriliukumalla airbrushia käyttäen ja washaamalla, figuun oli saatu erittäin hyvä tunnelma jota korosti vielä hieno ja teemaan sopiva laavabase, josta object source lighting eli OSL-tekniikkaa käyttäen saatiin vielä laavakin loistamaan figun kaapuun. Tunnelmallinen ja hieno nappi kerrassaan, joka jopa ajoi ohitse Teemun teknisesti ehkäpä taidokkaammasta ja myös hyvin tunnelmallisesta Wraithknightista. Napin ei tarvitse siis olla iso tai mikrometrin tarkasti työstetty, jotta se puhuttelee niin tuomaristoa kuin yleisöäkin. 🙂

Mutta, tyhmästä päästä kärsivät kaikki, sillä enpäs älynnyt ottaa kuvia kisatöistä! Mikäli jollakulla on kuvia kisatöistä tai omasta tekeleestään, niin laittakaa osoitteeseen kuofi.ry@gmail.com ja lisäilen tähän postiin.