Elkun Figuhetket#2

Elkun Figuhetket#2

Ja onhan tuon edikanvaihdoksen jälkeen tullut pommitettua aika tiheeseen tahtiin nelkkaria. Yllättävästi koukuttaa taas peli jonka melkein jo unohdin viime edikoiden sekoilun jälkeen. Pakko sanoa että on ollu kyllä hauskaa jokainen peli näillä uudemmilla säännöillä vaikkei sitä oo aina niin voitokkaita oltukkaan.

Kävi jopa niinkin hassusti että vaikka 5000.p löytyykin jo eldareita ja melkein 3000.p caosta oon ruvennu laajentamaan harlequins armeijaani 1500.p saakka.

Eikä tässä vielä kaikki.
Blood bowl on lyönyt itsensä läpi bunkkerilla. Liigaa jota itsekkin pelaan on jatkuvasti pelejä tarjolla. En kehtaa vielä laittaa kuvia omista ukoista kun ne ovat tällä hetkellä fabafigureita suoraan. Sain kyllä yhdeltä taholta linnkiä että jossain valmistetaan erittäin hienoja lisko figuja juuri blood bowliin. Varmaa rahanmenoahan se taas meinaa 😀

Ollaan kans kuun lopulla lähössä oikein isolla porukalla ropeconiin eli figuparatiisiin. Itse pääsen valitettavasti vain kahdelle ensimmäiselle päivälle mutta kunhan pääsee nii kaikki hyvi. Yhdistykselle väsättiin kans tähän tapahtumaan todella siisti baneri.

Ja näin lopuksi on kyllä ollut todella hyvä homma mitenkä ollaan saatu game keskiviikko käyntiin. Jokaisella kerralla tähän asti on ollut mukavasti pelaajia ja useita uusia henkilöitäkin päässyt morjenstamaan. Ei kait tässä sen kummempia tällä kertaa. Pitääpä juonia kaikkea figuilua lisää vielä varsinkin kun sitä kesää on vielä reippaasti jäljellä.