Bunkkerin varustelu, mökkivkl ja pienimuotoinen gettogether, Matkus-demotus

photo-15-10-2016-13-52-29

Hoi,

Bunkkeri on hieman pimennossa, sillä kaksi kattovaloa on sammunut. Olemme kuitenkin saaneet lisävaloja, jotka odottavat kattoon ripustamista syyssiivouksen yhteydessä. Pawel on ollut hieman kiireinen, mutta siivoustalkoot järkätään lähitulevaisuudessa.

Marraskuinen Horus Heresy -mökkikampanja lähenee ja on jo alle kuukauden päästä. Laitan huomenna tuosta Sotavasaraan lisätietoa maksuista ja kampanjan kulusta.

Bunkkerille on myös saatu ylläolevassa kuvassa näkyvä 4K-telkkari koekäyttöön noin kuukaudeksi. Seuraavan kuukauden aikana onkin siis hyvä hetki järjestää leffa- ja peli-iltoja. Kapinetta pääsemme testaamaan heti huomenna sunnuntaina 16.10. klo 15 lähtien, jolloin paikalla Wii U -moninpelejä ja mahdollista leffailtailua. Lisäksi tarjolla pizzaa (ILMAISTA!!) läsnäolijoille. Tämän vuoksi ei niin sitovia ilmoittautumisia voisi tulijat tähän alle laittaa, niin ei tule turhia pizzoja ostettua mätänemään, kuten viimeksi.

KuoFi ry on lisäksi Matkuksella syyslomaviikonloppuna la 22.10. klo 12-17 esittelemässä figupelejä Matkus Loungessa. Mikäli haluat tulla mukaan pelejä esittelemään, ota allekirjoittaneeseen yhteyttä. Lähinnä tarpeena olisi ainakin yksi Mordheim-pelaaja.