Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 9

Viime perjantaina vietettiin jälleen Bunkkerilla HH-päivää. Tälläkin kertaa paikalla oli lukuisia harrastajia sekä kasaamassa, että maalaamassa HH-figujaan. Juska sai mm. ylläolevat Rhinot männäviikolla maaleihin ja täytyy myöntää, että Juskankin maalauskehitys on edennyt huimaa vauhtia. Allekirjoittanutkin sai onneksi edes kasattua alusta loppuun 10 Volkite Culverin marinea ja pitihän niitä päästä toki heti testaamaan, vaikkei suunnittelemani 2000 pisteen armeija vielä maaleissa olekaan.

Sovin jo Suomisen Villen kanssa pelaavani 2000 pts vs 2000 pts, kunnes kuulimme, että Antti meinasi pelata myöskin 2000 pts pelin Mikkoa vastaan. Yhdistimme voimamme ja lopulta päädyimme pelaamaan 4000 pisteen tiimipelin Iron Warriors & Death Guard vs. Blood Angels & Raven Guard. Tilanne näytti alkuun tukalalta, sillä molemmilla Antilla ja Mikolla oli hyvin massapohjaiset armeijat, kun taas minulla hyvin shooty ja myös Villellä vähälukuisempi eliitti-armeija. Lisätukaluutta toi se, että emme saaneet aloitusvuoroa, joskin tilanne kääntyi päälaelleen seizattuamme initiativen! Alla Antin red-tide.

Peli päättyi niinkin tasaisesti, että Antti pyyhittiin kokonaan pöydältä ja Mikolle jäi yksi powerarmourillinen marine kentälle henkiin, lukuisista viimeisten vuorojen barrageammuntayrityksistämme huolimatta. Basiliskini ei heittänyt koko pelin aikana ’hittiä’ kertaakaan ja skatteroi aina vähintää 4 tuumaa, vaikka joka shotille oli LOS nuncio-voxista… Lisäksi Warsmithini onnistui jälleen tapattamaan itsensä Iron Circle bodyguardista huolimatta ensimmäisen haasteen ensimmäiseen vuoroon. Voisi vaihtaa Thunder Hammerin Paragon Bladeen, jotta ehtisi edes lyödä kerran ennen kuin kuolee itse. Iron Circlet kaatuivatkin lähes vuorossa 5+:lla woundaaviin Blood Angeleihin meleessä. Paljon hyötyä T7:sta.

Nyt vaan omat figut maaleihin ja uusintamatsia ottamaan! Nähdään jälleen ensi perjantaina, tulkaahan sankoin joukoin paikalle!