Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 7

Jälleen HH-viikkotapahtuma takana. Tälläkin kertaa paikalla oli vajaat kymmenen innokasta kasaamassa figuja ja pelailemassa. Antin Blood Angelit voittivat kahdesti Zone Mortaliksen herruuden, ensin Suomisen Villen Death Guardia ja tämän uusia Deathshroudeja vastaan ja toisen kerran mäikäläisen Iron Warrioreita vastaan. Tuli myös huomattua Antin näyttämästä kuvasta, että Antin Blodo Angels joukko on jo varmaan suurempi, kuin meikäläisen kolme HH-armeijaa yhteensä. 😀 Toivottavasti Antti laitat ottamasi kuvan tännekin tai laitat minulle sähköpostissa, että voin sen lisätä. Uusin White Dwarf on myös luettavissa Bunkkerilla!

Maalausteknisesti puhetta ja käytäntöä oli weatheroimisesta. Omia figuja kasatessa yritin Suomisen Villelle opettaa spongella töpöttelyä ja Ville tekniikan hyvin ottikin hallintaan. Samalla tekniikalla myös Oskari ja Juhana ovat onnistuneesti omat damagensa tehneet, joten heiltä voi myös tutorointia tarvittaessa kysyä, kuten myös minulta. Tässä vielä muutamia linkkejä artikkeleihin aiheesta: linkki, toinen, kolmas. Näitä löytyy helposti lisää googlettamalla ja youtubesta.

Jälleen oli porukka saanut ukkoja maaleihin, Antti viisi uutta terminaattoria ja Juska Dreadnoughtinsa. Lisäksi Hyttisen Ville sai Thousand Soneja valmiimmaksi. Meikäläinenkin kolmen viikkotapaamisen aikana sain nyt viimein rautaympyrät eli Perturabon Iron Circlet kasaan, kuva alla. Nuo kaverit ovat siis Battle Automatoja, Contemptor Dreadnoughtia isompia, 60 mm basella.

Figuja alkaa olla kovasti muillakin jo kasassa ja puheeksi nousi jälleen pienimuotoinen kampanja. Ehdotuksena oli Tale of Gamers -mallinen kampanja, mutta onko tällaiselle millainen innostus? Alkuun voisi pari kuukautta varmaan vielä mennä 500 pisteellä, ettei liian nopeasti pistemäärät nouse ja kaikki ehtivät kyytiin. Ja pointtina siis tosiaan Zone Mortalista laivaston boarding assaultien tyyliin. Halukkaat laittakaa alle kommentteihin alustavaa ilmoittautumista ja samalla oletteko traitoreita vai lojalisteja! Voin sitten sen pohjalta tarkemmin miettiä kampanjan mallia, mutta 500 pisteellä nyt alkuun kuitenkin liikkeelle lähdetään.

Inferno myös lähestyy, eli 4.2.2017 on Horus Heresy Weekender, jolloin Horus Heresy Book 7: Inferno julkaistaan. Tuossa kirjassa siis säännöt Space Wolfeille ja Thousand Soneille, sekä tietysti Custodianeille ja Silent Sistereille. Yhteistilaus todennäköisesti tuolloin tulossa, mutta Free Standard Shipping Voucherilla tällä viikolla laitetaan tilausta jo ennen sitä tulemaan (Blood Bowl refereet FW:llä vain 26th January asti myynnissä). Laittakaa halutessanne tilausta tulemaan sähköpostiini viimeistään keskiviikkona 11.1., teen tilauksen torstaina. Seuraava sitten helmikuun ensimmäisellä viikolla Infernon julkaisun jälkeen.