Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 6

Kuudetta HH-päivää vietettiin uudenvuoden tunnelmissa uudenvuodenaattona, tosin hieman pienemmällä miehityksellä. Joka tapauksessa figuja valmistuu jälleen urakalla. Tällä kertaa yllä kuva Happosen Iron Handeistä. Todella speed paint job, mutta silti erittäin tyylikkäitä. Transfereita odotellessa. Alla lisäksi Oskarin apoteekkari ja contemptori. Juska oli saanut myös oman contemptorinsa maaleihin, mutta ”Justuksesta” ei ole vielä kuvaa tarjolla. Jospa Juska sen tänne lisäilisi?

Helmikuu ja Inferno-kirja lähestyvät kovaa vauhtia. Lisäksi Helsingissä olisi 22.1. eli reilun kahden viikon päästä sunnuntaina 1750 pisteen HH-turnaus Poromagiassa. Tuonne alustavasti olen menossa, joten samoilla kyydeillä pääsee. Armeijaa saa myös tarvittaessa lainaan.

Seuraava Beginning of Your Legion -viikkotapahtuma pidetään sunnuntaina 8.1. klo 17 alkaen, joten tulkaahan paikalle! Voisi vaikka pelatakin välillä figujen kasauksen ja maalauksen välissä. Kohtahan sitä voisi Mortalis-kampanjaakin aloitella, kun usealla alkaa olla monta squadia maaleissa.