Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 3

Keskiviikkona vietettiin HH-iltamia hieman pienemmällä porukalla, ilmeisesti lyhyestä varoitusajasta johtuen. Point taken, koitetaan vähän pitempää varautumisaikaa seuraaville päiville.

Maalarit ovat kuitenkin olleet vauhdissa. Sekä Juskan hukat, että Villen tonnipojat ovat edenneet hurjaa vauhtia. Lisää vahvistuksia saatiin tiistaina Fantsulta, joten nyt jälleen riittää mkIII-marineakin jakoon nopeimmille maalareille. Lisäksi Bunkkerilla on alla kuvassa näkyvä maalausopas eri legioonille, joskin nuo ovat tyhmästi layerointiin pohjautuvia ja hidastekoisia. Suosittelen ruiskupohjamaalausta oikeaan sävyyn ja washausta sekä battledamagea jatkoon.

Forget tilauskin lähti liikkeelle, ja se on ajoitettu ensi viikon perjantaille. Seuraava viikkotapahtuma voisikin olla juuri tuolloin viikon päästä perjantaina 9.12., jotta saadaan figut heti jakoon. Samalla voisin pitää tutoriaalia resiiniosien kanssa työskentelemisestä

Tämän jälkeisellä viikolla, eli la 17. tai su 18. joulukuuta, kun olen saanut omat harrastekamat jälleen kondikseen, voisi olla tutoriaalien aika kynäruiskulla pohjamaalaamisesta, washeista, battledamagesta ja decaleista. Alkaen 12.12. olen neljä viikkoa arkipäivät Joensuussa keskussairaalassa suorittamassa opintojani loppuun, joten HH-iltamat sijoittuvat loppuvuodesta viikonlopuille.

Pitemmittä puheitta muutamia kuvia keskiviikolta:
photo-30-11-2016-20-53-12

photo-30-11-2016-21-27-36

photo-30-11-2016-21-27-40