Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 16 & 17

Hoi,

Kaksi viikkoa vierähtänyt edellisestä raportista. Eilen oli jo 17. Horus Heresy -viikkotapahtuma eli nelisen kuukautta sitten aloiteltiin. Hienoa!

Toissa viikolla Bunkkerilla oli hieman hiljaisempaa (otin vain Mikolta pahasti dunkkuun ja Anttia pieksin), enkä ottanut yhtään kuviakaan, mutta eilissäpäivänä saatiin pelattua viimeinenkin kierroksen peli. Tästä alla kuvia.

Mortarion teurasti pikkususia, otettuaan ensin overwatchista yhden woundin ja sen jälkeen nopeammasta sankarista kaksi woundia sisälle.

Deathshroudeja.

Liikenneruuhka.

Pelin tulos on vielä arvoitus, sana ei ole kirinyt meikälle asti vielä. Asiaan liittyen ensi lauantaina pelataan Bunkkerilla Suomisen vetämää Apocalypsepeliä ja pidetään HH-viikkotapahtuma myös samalla. Pohditaan silloin yhdessä kampanjan mekaniikkaa, sillä puhetta on ollut että hieman tylsähkö puolien jako, sillä traitoreilla on huomattavasti vähemmän porukkaa. Tätä auttaisi, jos joku lojalisti vaihtaisi lippunsa väriä kampanjan ajaksi. Kommentteihin voi mieluusti kommentoida ongelmia ja potentiaalisia ratkaisuja! Eilen sunnuntaina en Iron Warriors -legioonasta briiffiä pitänyt, kun porukkaa oli aluksi hyvin mutta muita odotellessa he liukenivat paikalta ja lopulta siellä olikin vähemmän kuin aluksi. Mikäli lauantaina on porukkaa selkeämmin kasassa, esitelmöin silloin IVth Legioonasta.

Muutenkin askartelut ovat hyvällä mallilla. Muhosen Talons of the Emperor valmistuu vauhdikkaasti ja itselläkin jälleen rautasotureille vahvistuksia luvassa.

Muhosen Talons of the Emperor -armeija valmistuu vauhdilla.

Custodianien tankit on kovia.

Mk IV ”box” dreadnoughteja valmisteilla.

Tulkaahan lauantaina sankoin joukoin paikalle!