Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 15

Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 15

Hola!

Viime lauantaina vietettiin toistaiseksi hiljaisinta HH-viikkotapahtumaa. Hyttisen Ville oli suunnitellut ja valmistellut 1000 pisteen 40k-turnauksen samalle päivälle ja saapuessani paikalle 40 min myöhässä, odotteli yhä lisää osaanottajia. Aamulla olin juuri ja juuri saanut viimeisteltyä Iron Warriorini sunnuntain Helsingin HH-turnaukseen, jossa Antina ja Suomisen Villen kanssa kävimme osallistumassa.

Lauantaina pelasimme Suomisen kanssa testipelin 1750 pisteen listoilla, koska 1000 pisteen turnaukseen oli niin vähän osallistujia. Osoittautui, että Iron Warriors’ gunline on kohtuullisen tehokas ainakin Villen poppoota vastaan. Alla kuvia pelistä.

Death Guard deployment.

Iron Warriors deployment.

Death Guardin ensimmäisen vuoron alussa 10 miehen Volkite Culverin -ryhmä sekä Medusa olivat poistuneet kentältä ampumatta laukaustakaan. Warsmithin ’Shatter Defences’ Warlord Traitin mukaan kuvan keskimetsän cover save oli pudonnut 6+:aan.

Toisen vuoron aloittavalla vuorolla Iron Warriorit etenevät menettämättä yhtään miestä ensimmäisellä vuorolla.

Death Guard sen sijaan on ottanut toisella vuorollaan jo kovasti osumaa. Toinen Vindicator on tuhottu, yksi Deathshroud ammuttu ja siitä pelästyneenä Warlord kaverineen on suorittanut taktisen vetäytymisen testattuaan rohkeutta. Myös taktiset ryhmät ovat ottaneet osumaa.

Iron Warriorit jatkavat etenemistään vähin vaurioin!

Muutamaa vuoroa myöhemmin jäljellä on enää harva vastustaja Iron Warrioreiden mahdille!

Lopulta taistelu ratkeaa lähes kuolemattomana pidetyn Deathshroudin ja Warsmith Drahos Sedlakin välillä siihen, että Drahos laittaa Deathshroudin kilon paloiksi ja vielä servo-armilla nipistää maahan kaatunutta ruhoa selkään.

Iron Warriorit kiittävät Death Guardia hyvästä harjoitusmatsista. Ainoastaan seitsemän Iron Warrioria kaatui koetaisteluharjoituksen aikana.

Myös Matti tuli töidensä jälkeen Tyranidien kanssa ottamaan osaa 1000 pisteen turnaukseen. Koska, turnaus hieman kuihtui kasaan, otin kuitenkin Matin tyranideja vastaan yhden pelin cityfight teemalla. Matilla oli kolme ryhmää genestealereita kahdella Broodlordilla, ryhmä warrioreita ja hive guardeja, sekä kaksi lictoria ja Deathleaper.

Iron Warriors patrol rauniokaupungin kaduilla.

Kaapissa on na.. eikun talossa on tyranideja! Exterminate!

Peli oli aikamoista alamäkeä Tyranideille, mutta lopulta se päättyi objektiivien takia tasapeliin. Kiitokset Matille peleistä ja tulehan toistekin pelailemaan!

Sunnuntaina sitten herättiin aamulla kolmen jälkeen ja lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä. Paikalla oli yhteensä 16 pelaajaa, joista suurin osa vanhoja hyviä tuttuja. Monet Horus Heresy -armeijat olivat saaneet lisäyksiä ja olipa siellä muutama minullekin täysin uusi tuttavuus. Turnaus oli erittäin viihdyttävä ja kuvia sekä kokemuksia kannattaa käydä lukemassa Warheadin sivuilta! Teemulle kiitokset järjestämisestä ja lähdetäänhän vastaisuudessakin isolla porukalla hesassa käymään. Sain parhaiten maalatun armeijan palkinnon ja taisin olla myös pisteen päässä kokonaispisteissä, mutta parasta oli päästä hyvässä seurassa pelaamaan jänniä ja tiukkoja pelejä.

Ensi sunnuntaina kokoonnutaan jälleen HH-päivää viettämään. Tulkaahan sankoin joukoin paikalle! Ja musitakaa ilmoittautua Suomisen Villen järjestämään Apokkipeliin!