Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 13 & 14

Hohoi,

Jälleen kaksi viikkoa vierähtänyt, viimeviikon kiireitten takia jäi 13. viikkotapaamisen turinat tähän asti, mutta käsitelläänpäs nyt edeltävät kaksi viikkoa samalla kertaa.

Kovasti oli jälleen pelejä pelattu ja figuja sudittu. Tilanne kamapnjassa on tällä erää se, ettei kummallakaan puolella ole yhtään Control Pointia yhdelläkään Strategic Objectivella. Kaikki hyökkäykset tuli vastustajien toimesta estettyä, joskin Traitoreilla on yksi Reserve Point enemmän käytettävänään alkavalla kierroksella. 😀 Sen sijaan Muhosen XxX ja Eliaksen Grogeros heittivät Fatality-resulttia taulukosta ja ovat nyt alkavalla kierroksella poissa peleistä. Paramar V South Manufactorum Complex on siis toistaiseksi neutraalissa tilassa. Alla näkyy uudet pelit, jotka tiimien vetäjät organisoivat seuraavalle kahdelle viikolle:

Main Research Station; 3 WZPs
Jarkko & Juska (10 RP) vs. Ville S. (10 RP)

Barracks; 2 WZPs
Jussi (7 RP) vs. Mikko (7 RP)

Manufactorum Zone 1; 1 WZP
Antti (6 RP) vs. Jussi (6 RP)

Manufactorum Zone 2; 1 WZP
Ville M. (4 RP) vs. Ville H. (4 RP)

Manufactorum Zone 3; 1 WZP
Antti (8 RP) vs. Ville S. (9 RP)

Joku lojalisteista voisi myös kuunnella löytyisikö puhtoisesta sydämestä pieni nuhru, jotta vetäisikö veri petturuuteen. Nimittäin Lojalisteja on menlkein tulpamäärä Traitoreihin, niin saisi kaikki vähän tasaisemmin pelejä eri vastustajia vastan, jos joku kääntyisi Traitoriksi. Voipi ilmoitella jos kiinnostaapi.

Tykistötulta!

Lisää tykistötulta!

Blood Angels Contemptor Dreadnought

Antti sai maalattua viimeisenkin kampanjafigun, eli dredinsä. Myös muut ovat kovasti figuja maalailleet, laittakoon omaa artikkelia niistä pystyyn kaikkien inspiraatioksi.

Tällä viikolla Hyttinen vetää lauantaina 1000 pisteen turnauksen, ottakaahan osaa! Lisäksi sunnuntaina lähtee delegaatiomme Helsinkiin HH-turnaukseen, joten lauantaina olisi hyvä mahdollisuus testipeleille.

Medusa tuhoutuu Land Speederin ensimmäiseen salvoon. Tough luck!

”Se posahti sittenkin!” -ilme.

Iron Warriorieni V-käyrä alkoi nousta kuolemattomia Iron Handejä vastaan. Huomaa V:n muotoinen deployment.

Immottunut dredi ja Warsmith jakoavaimen kanssa dementtinä siitä, että sehän voisi drediä korjatakin…

Red vs. White power!