Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 11

Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 11

Sunnuntaina meditoitiin uusinta Inferno-kirjaa ja siitä vuotaneita tietoja. Hukat ja Tonnipojat saivat pitkään odottaa, mutta sen arvoiset olivat listat, että itsellekin tekee mieli hukkasia aloitella. Koitan vastustaa kiusausta… Suurin yllätys ja positiivinen sellainen oli Talons of the Emperor -armeijalista Custodianeille ja siskoille. Tämä on täyttä rautaa! Lisäksi hauska lukea ja kuulla mitä Forgella on tulevaisuudelle suunnitelmissa. Täältä löytyy Pendragin kattava matkakertomus Weekenderiltä, kannattaa lukea mitä FW:n henkilökunta siellä luennoi!

Jopa Muhonen innostui maalaamaan Custodianeita uusien sääntöjen myötä.

Jarkko piti oivan esitelmän Iron Handeistä ja Elias lupasi jatkaa nyt ensi perjantaina klo 17 alkaen seuraavassa viikkotapaamisessa Night Lordeillaan, kunhan itse ensin perehtyy legioonansa taustoihin ja pelimekaniikkaan. Tämän lisäksi esittelin läpi uuden kampanjamme, jonka sääntöpaketti luettavissa täällä. Kampanja siis nyt käynnistyy ensi perjantaina ja aloitamme jo ensimmäisten pelien organisoinnin. Mikäli kampanjapaketista on kysyttävää, voi laittaa vaikka alle kommenttikenttään kysymyksensä.

Kova tohina oli Oskarilla huomatessaan, että jo valmiita hukkia pitääkin tuunailla. Näille siis lisää power weaponeita ja power fistejä työn alla.

Oskarilla hukkien aseita työn alla, sillä boltterit mene evaihtoon.

Oskari on maalannut Vindicatorin upeasti hukkien väriin!

Myös Ville ja Antti olivat olleet ahkeria ja olivat saaneet marineita maaleihin. Suominen on nyt ensimmäinen, joka sai kaikki kampanjan ilmaisfigut maaleihin, Antti tulossa hyvänä kakkosena kunhan saa uuden dredinsä maaleihin.

Antin Blood Angelien vahvistukset.

Drediä ja HQ:ta.

Kampanjassa saatua joukkoa.

Uudet lisäykset.

Allyinä myös Demoneita.

Bunkkerille toin myös uusimman White Dwarfin luettavaksi.

Uusin lehti.