Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 10

Inferno looms near…

Perjantaina lähes viikko sitten Bunkkerilla vietettiin viikottaista HH-päivää. Pääosin itse kasailin (jälleen) figuja, sillä edeltävissä peleissä huomasin, että Iron Circlet Warsmithin bodyguardina olivat aivan hanurista. Päätin korvata 2000 pisteen listassani nuo kaksi bottia kolmannella taktisella ryhmällä, whirlwind scorpiuksella ja heavy conversion beamer cortus-contemptorilla. Näin saan myös Iron Warrioreille hyvinkin ikonista tulitukea, joskin ei niin optimaalisen, mutta sitäkin tyylikkäämmän heavy conversion beamerin muodossa. Lisäksi tässä alkuviikosta sain loputkin äijät kasaan, joten täytyy alkaa virittelemään kynäruiskusetuppia himaankin.

Rautaista väriä päälleen odottavat figut.

Vedin myös ensimmäisen pensselinvedon yli puoleen vuoteen, kun maalausvehkeet olleet remontin tieltä varastossa. Nyt kohentelin keltaisia varoitusraitoja kokeeksi contemptorissani, kun aiemmin ne olivat hieman ”flätit”, kun en niitä pahemmin realismin varjolla ollut korostellut. Kirkkaampi keltainen antaa kyllä nyt paljon paremman kontrastin muutoin tummaan ja metalliseen figuun, eli kait se täytyy kaikkien vanhojen Iron Warriorien varoitusraidat vetää uudestaan. Onneksi ei ole hirmu iso urakka. Ohessa Contemptori, vielä vanhalla varustuksellaan (jee magnetisoiduille aseistukselle!), uusissa kirkkaammissa varoitusraidoissa ja vertailukuvana ennen ehostusta. Mitä olette mieltä?

Viime perjantaina meitä oli tosiaan muutama heppu figuja maalailemassa ja kasailemassa, mutta hirvittävästi en uutta ja valmista porukalla nähnyt. Figuja kuitenkin kuulemma kovasti valmistuu ja Infernokin jo parin yön päästä julkaistaan, joten HH-innostus pysyy toki pinnalla ja varmasti lisääntyy tulevaisuudessa, sillä aloittelemme uutta kampanjaa jo ensi sunnuntaina, kun seuraavan kerran kokoonnumme Beginning of Your Legion -viikkotapahtumaa varten Bunkkerille klo 12.00 alkaen. Koittakaa tulla paikalle, niin saan myös suullisesti selitettyä tuolla paljastamaani kampanjapakettia. Sanotaan vaikka, että klo 17 maissa katsotaan kampanjaa läpi.

Lisäksi aloitamme myös käymään läpi eri legioonia yhden kerrallaan viikkotapahtumassamme. Vuorotellen kukin pitää omasta legioonastaan briiffauksen, jonka jälkeen voivat muut kysellä ja kommentoida mietteitä ja esitellä omia näkökantojaan miten legioonaa voisi pelaja miten sen vahvuuksia hyödyntää ja heikkouksia rajoittaa. Jarkko on ystävällisesti lupautunut aloittamaan Iron Handien kanssa nyt sunnuntaina heti kun olemme käyneet kampanjaa ensin läpi. Lisäksi toki käymme läpi Infernosta tihkuneita tietoja Space Wolfeista ja Thousand Soneista, mikäli siinä vaiheessa jo joku on internettiin tietoa päästänyt.

Tule siis paikalle ensi sunnuntaina klo 12.00 alkaen, mutta viimeistään klo 17.00 maissa! Bunkkerilla nähdään!