Beginning of Your Legion -viikkokampanja – day 1

Horus Heresy-viikkokampanja pörähti eilen torstaina käyntiin. Kuukausiin ei Bunkkerilla ole näkynyt yhtä aikaa yhtä monta heppua askartelemassa ja pelaamassa figuilla!

Kovasti pohdittiin yhdessä armeijalistojen rakennetta, tuumittiin maalausteemoja ja porukka pohti omia seuraavia hankintoa. Aika monella taitaa mennä kynäruisku ja liima hankintaan. Läsnäolijoilla oli suunnitelmissa ainakin Word Bearerit, Salamanders, Thousand Sons, Space Wolves, Iron Hands, Iron Warriors lisäyksiä, Blood Angels, ja vielä määrittämättömiä punaisia marineita. Porukka siis kasaili ensimmäisiä 10 marineaan ja puhetta oli jo bitsien päittäin vaihdosta, sillä erikoisaseita tulee yksi kutakin per 10 marinea, poislukien mkIII sprue, josta puuttuu flamer ja missile launcher.

Ehdittiinpä pelata myös Zone Mortalista pitkästä aikaa. Tavoitteena Death Guardilla oli paeta Iron Warriorien aluksesta epäonnistuneen boarding actionin jälkeen. Eipä onnistunut kun Boltterit ja ehta Contemptori pisti Death Guardin matalaksi! Antin ehdotuksesta vastaisuudessa, kun porukalla alkaa olla 10 ensimmäistä mariinia maaleissa, pelataan Zone Mortalista niillä tiimipelinä ja siitä pitemmällä laitetaan kampanjaa pystyyn!

Suositeltuja referenssejä on ainakin nähtävillä suurimmalla Horus Heresy -foorumilla, jonne tosin täytyy rekisteröityä nähdäkseen sisältöä. Porukka tuolla on uskomattoman ystävällistä ja foorumeille rekisteröityminen on enemmänkin kuin suotavaa! Sieltä vaan väriteemaa etsimään.

Forge Worldille on myös tulossa ensi viikon alusta tilausta, johon useampi onkin jo osallistunut. Nyt jos haluat saada ilman postikuluja Forgelta HH-kamaa, on aika osallistua ja lähettää tilaamansa tuotteet sähköpostitse kuofi.ry@gmail.com. Tuttuun tapaan saat paluusähköpostissa todelliseen kurssiin pohjautuvan euromääräisen summan ja tilinumeron, jonne voit tilauksesi maksaa.

Puhetta oli, että toivottaisiin tutoriaalia helposta ja nopeasta mutta näyttävästä maalaustekniikasta. Allekirjoittanut pääsee muuttamaan varastosta kotiinsa parin viikon sisällä, joten heti sen jälkeen kun saan kamppeet taas esille voin pitää tutoriaalia ainakin airbrushilla pohjamaalauksesta, emaliwasheista, decalien eli siirtokuvien oikeaoppisesta käytöstä sekä tietysti battledamagen tekemisestä.

Seuraavaa viikkotapaamista voisimme järjestää ensiviikolla mahdollisesti viikonloppuna, jotta useammat pääsevät osallistumaan. Stay tuned tarkemmasta aikataulusta!