30K Apocalypse pelin taisteluraportti!

Eli Kuofin tiloissa pelattiin 25.3.2017 Loyjalistit vs. Traitors peli. Pelaaja määrä jäi tällä kertaa vähän vähäiseksi, mutta saimme kuitenkin kummallekkin puolelle 5000pisteen armeejat ja rytinä oli sen oloistakin! Boltterin ammukset lensivät ja lascannonit leikkasivat vastustajiaan palasiksi!


Eli Loyjalisteilla oli keskellä noin 18″ depoalue ja Traitoreilla oli pelipöydän reunoilla oleva 12″ alue.
Peli alkoi kovalla Loyjalistien tulen avauksella, mutta vahingot jäivät tällä kertaa vähäisiksi… Traitorit menettivät vain muutamia sotilaitaan sieltä täältä, mutta suurin saavutus oli varmasti Medusan pää-aseen tuhoamisella… jaa että minun Medusa ei taaskaan halunnut ampua yhtään S10 lättyä…


Mutta Traitoreiden avaus alkoi hiukan vaikuttavammin. Death Guardien dropdop putosi aivan vihollisen keskelle ja tuhoten pari Loyjalistien mariena ja destroyer tuhosi Whirlwind Scorpiuksen. Pawelin Mechanicum ja Hanneksen Night Lorditkin pääsivät kovaan etenemis vauhtiin tuhoamalla parista yksiköstä muutamia marineita. Tällä hetkellä peli näytti kovasti olevan Traitoreiden puolella…

Mutta sitten tulikin jo Loyjalistien vastaisku! Ensin tuhoutui Death Guardien landraider ja plasma tiimi päätti pötkiä pakoon nähdessään Loyjalistien voimat.(mutta keräsivät rohkeutensa kasaan ja jatkoivat taistelua!) Nihgt Lordit menettivät yhden mahtivoimansa, kun viimeinen Night Raptor kaatui pois, samalla kun heidän dreadnought räjähti palasiksi. Death Guarditkin kokivat kovan iskun menettäessään Warlordinsa ja toisen suuren ryhmän Deathshroudejaan.

Vuoro kolme taas Loyjalisti puolelta tasaisella tulituksella. Muutamat marinet menettivät hengensä legioonansa vuoksi. Mikon Raven Guardit pääsivät taas näyttämään mahtinsa lähitaistelussa, tappaen Deathshroudeja minkä kerkesivät.

Traitorit koittivat kovasti murtaa vihollisesna puolustus linjoja, mutta vain yksi yksikkö koettivat päästä karkuun. Mutta Mechanicum pääsi näyttämään voimiaan kun Myrmidon Destructors avasivat liekinheittimien tulen kohti Loyjalistien marine ryhmiä. Aivan kokonaista ryhmää liekit eivät polttaneet mutta pelko lieksoi ryhmää.

Peli alkoi jo lähestyä loppuaan, mutta Traitorit eivät halunneet antaa luovuttamisen merkkejä mistään suunnasta. Mutta loputa Loyjalisti lähtivät viimeiseen vastaiskuun tuhoten Medusan, Plasmaryhmän, Night Lordien johtajan ja Mechanicum Thallaxiis ryhmän ja heidän Siege-automatan.

Loppujen lopuksi, peli päättyi tiukkaan Loyjalistien voittoon pistein 20-18!
Eli Horus kiukkuaa raivoisena tehtävän epäonnistumisesta ja suunittelee jo uutta iskuaan!

Koetellaan kesän aikana saada uusi apokki peli, jossa tulee olemaan vapaammat säännöt armeejoiden muodostamiseen.

Kiitoksia kaikille paikalla olleille hyvästä ja tasaisesta pelistä!
Ville S. kiittää ja kuittaa!